Native Talent Company

Ieder mens heeft een rugzak met eigen bijzondere talenten!  

Ons team

Ingeborg Boutens

Ingeborg Boutens

Eigenaar Oprichter Native Talent Company

Over De afgelopen tien jaar heb ik gewerkt als consultant en projectmanager. De laatste 7 jaar doe ik dat als zelfstandig ondernemer. Al vrij snel zocht ik naar meer zingeving. Daarom heb ik mij eind 2016 aangemeld als vrijwilliger bij VluchtelingenWerk. Vanuit die rol heb ik veel mensen met verschillende achtergronden mogen ontmoeten. Dat heeft mijn leven ontzettend veel rijker gemaakt. De rode draad in al hun verhalen is dat zij naar Nederland zijn gekomen om een nieuw leven op te bouwen, om er een mooie nieuwe start van te maken. Daarin heb ik in het Nederlandse systeem een niche gevonden en daarom ben ik in mei 2017 gestart met Native Talent Company. Met mijn netwerk en ervaring heb ik al een aantal statushouders op weg kunnen helpen binnen mijn eigen gemeente.

Mijn passie Wat mij betreft is er niets mooier, dan anderen te helpen hun leven opnieuw op te bouwen. Ik hoop daarom mijn bedrijf gestaag uit te kunnen bouwen en alsmaar meer nieuwe talenten op weg te helpen en zo een getalenteerd Native Talent Company Team op te bouwen.

Merivan Abdulrahman

Merivan Abdulrahman

Tolk Beëdigd tolk Arabisch en Koerdisch (Kurmanji)

Over Merivan werkt sinds 2015 als tolk voor verschillende bureau's. Dit doet hij zowel in het binnen- als in het buitenland. Merivan doet dit altijd op een zeer correcte manier. Hij weet mensen echt te bereiken en is in staat hen steun te bieden en ook om hen de waarheid te zeggen als dat nodig is. Hierom werk ik heel graag met hem samen.

Passie Merivan is een ondernemer in hart en nieren. Hij wil het graag maken in Nederland en gaat daar volledig voor. Daardoor is hij een bron van inspiratie voor mij, maar vooral ook voor onze talenten.