Native Talent Company

Ieder mens heeft een rugzak met eigen bijzondere talenten! 
Het Native Talent Company Team

Mohamad (24) schilder uit Syrië

Mohamad (24) schilder uit Syrië

Technische stage Mohamad heeft in de zomer van 2017 drie maanden stage gelopen bij Boeien in de Jachthaven van Drimmelen. Hij heeft daar geholpen van niets een hip pop-up restaurant te maken.

Toekomst Samen met Mohamad is er contact gelegd met de Schilderscool. Daar kan hij middels een aantal dagen training zijn eerder verworven competenties als schilder laten bekrachtigen met een certificaat. Met dat certificaat is de kans groot dat Mohamad op zeer korte termijn in de praktijk kan starten als schilder.

Stageplaats Restaurant Boeien Nieuwe Jachthaven 5, Drimmelen

Website stageplaats www.boeien-drimmelen.nl

Osama (26) lasser en kok uit Syrië

Osama (26) lasser en kok uit Syrië

Horeca stage Osama is in augustus 2017 gestart als kok in de keuken van restaurant Boeien. Boeien heeft een open keuken, waardoor Osama veelvuldig contact heeft met de gasten en snel Nederlands leert.

Toekomst Osama heeft de bijzondere kans gekregen om een éénjarige MBO niveau 1 horeca opleiding te volgen bij De Rooi Pannen samen met 10 andere statushouders tussen de 18 en 27 jaar. Hij gaat twee dagen in de week naar school in Tilburg en werkt 3 dagen in de week in de keuken van Boeien in Drimmelen. Per 1 november 2017 krijgt hij een tijdelijk contract voor 24 uur in de week. Na afloop van het schooljaar kan hij zijn diploma halen, waardoor hij kan gaan werken in een branche waar vakmensen hard nodig zijn.

Stageplaats Restaurant Boeien, Nieuwe Jachthaven in Drimmelen

Website Stageplaats www.boeien-drimmelen.nl

Opleiding Via Restaurant Sarban, De Rooi Pannen en Stichting Samen Doen (allen in Tilburg)